Wat zijn de kosten van een sociaal secretariaat in België? Prijsgids

Als baas kan het inhuren van een sociaal secretariaat een geweldige manier zijn om een deel van de last van uw schouders te nemen. Het is echter belangrijk om te begrijpen waar u aan begint voordat u een beslissing neemt.

In dit artikel bespreken we de tarieven, vergoedingen en kosten die verbonden zijn aan het gebruik van de diensten van een sociaal secretariaat in België. We geven u ook enkele tips om de juiste te vinden. Dus, of u nu gewoon nieuwsgierig bent of serieus overweegt gebruik te maken van zulke diensten, lees verder voor nuttige informatie!

Advies nodig? De tarieven en diensten van verschillende sociale secretariaten vergelijken? Dat kan snel en eenvoudig via onze website. Ontvang tot 5 gratis offertes, geheel vrijblijvend.

Wat is de prijs van een sociaal secretariaat?

De kostprijs van een sociaal secretariaat ligt gemiddeld tussen € 23 en € 39 per maand per werknemer.

De kosten en het tarief van een sociaal secretariaat worden bepaald door het aantal werknemers in uw bedrijf, maar ook door de diensten die u bij hen hebt aangevraagd en natuurlijk door de tarieven die het sociaal secretariaat zelf aanrekent. Elke organisatie heeft het recht om de tarieven aan te rekenen die ze wenst. Het is dus moeilijk om een exacte prijs te geven.

Als u al uw administratieve taken wilt externaliseren, zult u naast de servicekosten extra moeten betalen voor het beheer van die taken. U zult ook meer moeten betalen voor de eventuele software die het sociale secretariaat gebruikt.

Voorbeeld van een offerte

Hieronder vindt u een voorbeeld van een offerte van het sociaal secretariaat Securex waarin u alle tarieven ziet die ze aanrekenen voor 2 werknemers. Gemiddeld bedraagt het tarief 44,50 euro per arbeider.

tarif secrétariat social
devis secrétariat social

Wat omvatten deze tarieven?

In de meeste situaties zijn alle gebruikelijke diensten en beheerskosten gedekt, evenals juridische bijstand.

Voor het administratief beheer van uw overdracht als werkgever moet u een instapkost betalen. Evenals een maandelijkse vergoeding en een vaste prijs per salarisberekening per werknemer.

De kosten van het lidmaatschap bedragen gemiddeld rond de 80 euro. Deze prijs omvat de samenstelling van het volledige dossier.

Vergelijking van de tarieven per sociaal secretariaat

Deze tarieven zijn indicatief en kunnen variëren in de tijd en volgens verschillende parameters. Voor meer details, aarzel niet ons te contacteren via ons onlineformulier.

Sociaal secretariaat

Gemiddeld tarief per werknemer

Liantis 23€
Partena 26€
UCM 27€
Securex 28€
SDworx 39€

Ontvang gepersonaliseerde tarieven

Wilt u toetreden tot of veranderen van sociaal secretariaat? Ontvang gratis en vrijblijvend tarieven op maat van de beste sociale secretariaten van het land.

Offerte aanvragen

✔️ Gratis offertes ✔️Volledig vrijblijvend