Het sociaal secretariaat van Liantis: advies en informatie

Bent u geïnteresseerd in een sociaal secretariaat? Dan is Liantis België iets voor u! Dankzij hun 70 jaar expertise in het vak bieden zij hulp op maat voor hun 46.000 klanten. In dit artikel leest u wat Liantis Sociaal Secretariaat is, en welke diensten het u aanbiedt.

Advies nodig? Wilt u de tarieven en diensten van verschillende sociale secretariaten vergelijken? Dat kan snel en eenvoudig dankzij onze site. Ontvang tot 5 gratis offertes, volledig vrijblijvend.

Wat is het sociaal secretariaat Liantis?

Liantis is een organisatie die al bijna een eeuw bestaat. Deze organisatie begon haar activiteit in 1926 met de oprichting van een fonds voor kinderbijslag. Enkele jaren later, in 1942, breidde Liantis haar werkterrein uit met de oprichting van een sociaal secretariaat in België. Sindsdien heeft dit bedrijf zich uitgebreid met verschillende diensten en vandaag ondersteunen ze ongeveer 46.000 werkgevers met hun sociaal secretariaat. In feite voert Liantis meer dan 4,2 miljoen loonberekeningen per jaar uit, wat neerkomt op het beheer van meer dan 348.000 werknemers.

Eén van hun andere troeven is dat ze over een uitgebreid kantorennetwerk beschikken. Met 37 sociale secretariaten over heel België belooft Liantis uw bedrijf efficiënter te maken dankzij advies op maat en een persoonlijke opvolging.

Welke diensten biedt het sociaal secretariaat van Liantis?

Het sociaal secretariaat van Liantis biedt verschillende diensten aan afhankelijk van de sociale situatie van uw bedrijf. U krijgt advies en steun op maat, ongeacht het type onderneming of de sector waarin u actief bent.

Advies bij de oprichting van uw bedrijf

Wanneer u een bedrijf opstart, weet u misschien niet waar u mee moet beginnen wat de administratie betreft. Liantis biedt een aantal oplossingen om dergelijke problemen op te lossen en nieuwe ondernemers te helpen. Allereerst kunt u profiteren van individuele coaching om na te gaan of uw bedrijfsproject gezond is. Daarnaast krijgt u ook advies op maat over belangrijke bedrijfsbeslissingen.

Bij de oprichting van uw bedrijf moet u zich ook inschrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Liantis helpt u met deze registratie. Daarnaast biedt deze organisatie ook hulp voor uw aansluiting bij het sociaal statuut van zelfstandigen en bij de aanvraag/activering van een btw-nummer.

Hulp om uw bedrijf te optimaliseren

Zelfs al is uw bedrijf op een goed pad en er geen noemenswaardige problemen zijn, kan Liantis u helpen om nog verder te komen. Naast het advies dat ze geven, begeleiden ze u ook bij de stappen die u moet ondernemen om uw bedrijf te laten evolueren.

Het is erg belangrijk om een duidelijk idee te hebben van het type bedrijf die u wilt oprichten. Daarom helpt Liantis bij het bepalen van dit idee. Tot slot zorgen zij ook voor de statusovergang van zelfstandige in bijberoep naar zelfstandige in hoofdberoep.

Een werknemer nodig? Liantis helpt u

Bent u als ondernemer overweldigd door het werk? Moet u een deel van uw taken delegeren? Soms is het als bedrijf nodig om op zoek te gaan naar medewerkers.

Liantis helpt u bij deze opdracht. Deze organisatie zal u eerst adviseren en vervolgens helpen om de gepaste medewerker te vinden.

Zodra de zoektocht is afgerond, helpt Liantis u bij de aanwervingsprocedures, de salarisberekeningen en de naleving van de wetgeving.

Advies en oplossingen voor een goede verloning van uw werknemers en medewerkers

Als werkgever is het belangrijk dat uw medewerkers gemotiveerd zijn. Een belangrijk deel van deze motivatie komt voort uit de verloning. Daarom zorgt Liantis elke maand voor een correcte en stipte verloning van uw medewerkers. Liantis geeft ook advies over het optimaliseren van deze verloningen.

Bovendien ontwerpt Liantis een verzekeringspakket op maat van de behoeften van uw werknemers. Liantis verbindt zich er ook toe om u, indien u dat wenst, te begeleiden bij het uitwerken van een efficiënt personeelsbeleid.

Hulp en advies bij uw pensioen

Omdat u heel uw carrière lang heeft bijgedragen, wilt u financieel gerust zijn tijdens uw pensioen, en dat is normaal.

Omdat Liantis zich niet beperkt tot uw bedrijf maar ook tot uw behoeften, zet die organisatie zich in om u een pensioen te verzekeren waarmee u van de levenskwaliteit kunt genieten die u wenst.

Liantis biedt begeleiding aan om u te helpen begrijpen hoe het pensioen werkt en hoe het wordt berekend.

Wat zijn de prijzen van Liantis?

De tarieven verschillen per sociaal secretariaat en naargelang de gevraagde diensten. Het is dus belangrijk om offertes op maat te vragen en te vergelijken. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van de grootste sociale secretariaten van het land via onze website.

Offerte aanvragen

✔️ Gratis offertes ✔️Volledig vrijblijvend